Dalen/Krokslätts FF

Referat

Referat: IFK Fjärås 2 - Dalen/Krokslätts FF

Ett dröjande referat kommer här så håller mig kort.
En av de längre bortamatcherna för säsongen skulle inledas väldigt udda då ingen domare befann sig på plats när matchen skulle sparkas igång. 15 minuter efter avsatt tid och en nödlösning senare kunde matchen sparkas igång och den blixtinkallade domaren fick att göra med en gång. Vi börjar matchen starkt och har ett skott från Edvin som precis inte ville sig in. Strax efter detta får vi rött kort, innan klockan ens tickat över på 10 minuter. Tufft utgångsläge som gör att vi får göra en riktig kämpainsats.

Vi lyckas faktiskt ta ledningen genom Bedö men släpper snabbt därefter in både 1-1 och 2-1 till Fjärås. Vi är trots utvisningen det spelförande laget och skapar några halvchanser. Efter 20 minuter in i andra får även Fjärås en man utvisad efter ett rejält hjärnsläpp och då är det verkligen game-on. Edvin placerar läckert in 2-2 och här är det verkligen vår match att vinna. Vi spelar faktiskt ganska bra men blir lite övermodiga och tappar snopet in 3-2 till Fjärås som även blir slutresultatet.

Matchens lirare
Marklund
- Otacksam roll som ensam anfallare men gör att vi ändå kan etablera spelet med en man mindre. Är ofta på rätt plats vid rätt tillfälle men bollen ville tyvärr inte in denna matchen.